Представлений POCO X6 Neo: багато пам'яті, камера на 108 Мп

Представлений POCO X6 Neo: багато пам'яті, камера на 108 Мп

Компанія POCO представила третій смартфон лінійки X6 - X6 Neo 5G. POCO X6 Neo 5G отримав 6,67-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2400x1080 пікселів, частотою оновлення 120 Гц, піковою яскравістю 1000 ниток та захисним склом Corning Gorilla Glass 5.
POCO X6 Pro: потужний народний улюбленець

POCO X6 Pro: потужний народний улюбленець

На комплект поставки виробник не поскупився: наклеєна на екран захисна плівка, непрозорий силіконовий чохол, зарядка потужністю 67 Вт з портом USB Type-A і кабель з USB Type-A на USB Type-C. Смартфон випускається у чорному, сірому та жовтому кольорах. У перших двох варіантах позаду маркий глянсовий пластик, а жовтому — штучна шкіра. Торці хоч і здаються металевими, але зроблені із пластику. Тож важить апарат 190 грамів — за його габаритів це небагато.
Xiaomi 14 Ultra: претендент на смартфон року очима закордонних ЗМІ

Xiaomi 14 Ultra: претендент на смартфон року очима закордонних ЗМІ

Xiaomi 14 Ultra не назвеш революційним пристроєм, але компанія проробила чималу роботу з усунення недоліків попередньої моделі. В результаті багато видання та блогери вже називають новинку одним із найкращих смартфонів року.
Недавнє оновлення плагіна MIUI спричиняє проблеми із завантаженням

Недавнє оновлення плагіна MIUI спричиняє проблеми із завантаженням

Xiaomi/Poco/Redmi після оновлення системи, компанія опублікувала офіційну заяву, визнаючи, що проблема справді існує з останнім оновленням плагіна. Після встановлення телефон може увійти в цикл завантаження, і не буде виходу, якщо ви не скинете заводські налаштування. З того, що ми змогли зібрати, проблема стосується лише смартфонів із MIUI, тому це відбувається.
Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 і Xiaomi Watch 2 створені для спорту і здоров’я

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 і Xiaomi Watch 2 створені для спорту і здоров’я

Xiaomi Smart Band 8 Pro пропонує оновлену настройку, професійне відстеження занять спортом, повний моніторинг стану здоров’я та інші інтелектуальні функції, забезпечуючи винятковий досвід користувача, який поєднує стиль із повсякденною корисністю. Xiaomi Watch S3 — це багатофункціональний смарт-годинник із класичним дизайном, здатний задовольнити як модні, так і практичні потреби користувача. Оснащений ОС Google Wear, Xiaomi Watch 2 забезпечує плавну та стабільну роботу розумного годинника. Він містить 5 програм, які найчастіше використовуються, і підтримує понад 200 програм сторонніх розробників, надаючи користувачам широкий вибір програм на вибір.
Повний огляд POCO X6 5G

Повний огляд POCO X6 5G

POCO X6 має повністю новий дизайн, який виглядає дуже свіжо та елегантно. POCO X6 має 2 великі кільця для камери «boba», 1 маленьке кільце для камери «boba» та спалах . Ми також побачимо велику чорну смугу навколо виступу камери, як на іншому смартфоні POCO. POCO X6 використовує новий плоский дизайн задньої та бічної рами. Гадаю, вам не потрібно турбуватися про плоску раму POCO X6, тому що рукоятка POCO X6 все ще легка та зручна , оскільки її товщина становить лише 7,98 мм. POCO X6 5G має 3 варіанти кольорів: білий, чорний і синій.
Xiaomi Redmi A3 з великим дисплеєм 90 Гц

Xiaomi Redmi A3 з великим дисплеєм 90 Гц

Xiaomi анонсувала ультрадоступний смартфон Redmi A3 . Він має задню частину, схожу на шкіру, великий дисплей із частотою оновлення 90 Гц і працює під управлінням Android 14.Redmi A3 поставляється з чіпсетом Helio G36, який був таким же, як і попередник A2 . Однак тут оперативна пам’ять становить 3 ГБ, 4 ГБ або 6 ГБ, на відміну від варіантів 2/3/4 ГБ, які були у попередника.
Практичний огляд Xiaomi Redmi Note 13 Pro+

Практичний огляд Xiaomi Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G є флагманським продуктом Xiaomi в неймовірно успішній серії Redmi Note. Redmi Note 13 Pro+ 5G піднімає речі на новий рівень і є найдорожчим телефоном Redmi на сьогодні.  Телефон постачається з великою кількістю високоякісних функцій. Вигнутий дисплей дебютує на пристроях серії Redmi із захистом Gorilla Glass Victus, а також класом захисту IP68. Основна камера — це нова 200-мегапіксельна камера Samsung ISOCELL HP3, і ви отримуєте таку ж надшвидку зарядку на 120 Вт, як і раніше, завдяки зарядному пристрою, який постачається в комплекті.
Redmi Watch 4: стрибок за межі Redmi Watch 3

Redmi Watch 4: стрибок за межі Redmi Watch 3

Одним із найпомітніших удосконалень у Redmi Watch 4 є його надвеликий 1,97-дюймовий AMOLED-дисплей, що пропонує збільшення площі дисплея на 26% порівняно з Redmi Watch 3. Цей масивний екран у поєднанні з високою частотою оновлення 60 Гц і яскравість до 600 ніт, забезпечує неперевершене візуальне враження.Дисплей Redmi Watch 4 не тільки перевершує свого попередника за розміром, але й забезпечує більш плавне зображення, що робить його ідеальним для різних видів діяльності, від перевірки сповіщень до участі в тренуваннях.
Redmi Buds 5 Pro. Чудовий звук.

Redmi Buds 5 Pro. Чудовий звук.

У динамічному світі бездротового аудіо, Xiaomi продовжує змінювати галузеві стандарти з серією Redmi Buds. Нещодавнє доповнення до цієї славетної лінійки, Redmi Buds 5 Pro, знаменує собою значний стрибок вперед, закладаючи основу для нової ери досконалого звуку. Коли ми заглиблюємося в детальне порівняння з його попередником, Redmi Buds 4 Pro, стає очевидним, що 5 Pro — це не просто оновлення; це революція в технології бездротових навушників. Давайте дослідимо численні переваги, які роблять Redmi Buds 5 Pro непереборним вибором для аудіоентузіастів, демонструючи, як він затьмарює Redmi Buds 4 Pro у всіх аспектах.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G на огляді

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G на огляді

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G поставляється в роздрібній упаковці білого кольору, що включає захисний чохол, кабель для зарядки, адаптер живлення на 67 Вт і інструмент для виймання SIM-карти. Redmi Note 13 Pro 5G має 6,67" 120 Гц FullHD+ AMOLED-екран із захистом Gorilla Glass Victus. Він має центрований отвір для 16-мегапіксельної селфі-камери та вбудований сканер відбитків пальців для розблокування телефону без пароля.
Xiaomi представляє Xiaomi HyperOS

Xiaomi представляє Xiaomi HyperOS

Ядро Xiaomi HyperOS сформовано Linux і власно розробленою системою Xiaomi Vela. Його виняткова сумісність і можливості точного керування системними ресурсами дозволяють кожному пристрою забезпечувати ідеальну продуктивність. Базовий рівень Xiaomi HyperOS підтримує понад 200 процесорних платформ і понад 20 стандартних файлових систем, охоплюючи сотні типів пристроїв і тисячі SKU. Це забезпечує гнучку конфігурацію, роботу та розгортання відповідно до апаратних вимог. Діапазон розмірів оперативної пам’яті сумісного пристрою охоплює від 64 КБ до 24 ГБ.
Товар додано для порівняння
Товар додано до обраного