Це найкращі телефони Xiaomi для покупки в 2022 році

Поміж Xiaomi та її різними суббрендами, компанія, здається, випускає новий телефон кожні кілька тижнів. Це було б неприємно, якби ці випуски були посередніми, але це не так. Протягом багатьох років флагманські телефони Xiaomi стали дуже хорошими — не лише претендентами на перше місце в нашому списку найкращих телефонів Android , але навіть у нашому списку найкращих телефонівА бюджетні пропозиції та пропозиції середнього рівня зазвичай пропонують більшу цінність, ніж конкуренти за ту саму ціну.

Але наявність такої кількості пристроїв може збентежити споживачів, тому ми тут, щоб допомогти. За останні кілька років ми протестували практично кожен смартфон Xiaomi, які присутні на ринку, і це найкращі телефони Xiaomi для будь-яких потреб.

Найкращий телефон Xiaomi, який можна купити за гроші: Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra біла задня панель із заднім дисплеєм

Репутація Xiaomi, особливо в рідній країні, колись була брендом телефонів, який випускав міцні, хоча й непоказні телефони, які продавалися за низькими цінами. Останніми роками Xiaomi намагалася відмовитися від цього іміджу, щоб зарекомендувати себе як виробник флагманів преміум-класу. Mi 11 Ultra,  перлина серії  Mi 11 , є найпереконливішою спробою.

З основною камерою, яка використовує другий за величиною датчик зображення в галузі (за лише японським Sharp Aquos R6 ), яскравою та яскравою панеллю LTPO 120 Гц з роздільною здатністю WQHD+ і SoC Snapdragon 888, Mi 11 Ultra забезпечує найновіші та найкращі компоненти, які можуть бути гідними в порівнянні з Samsung Galaxy S21 Ultra.

Додайте захист від води та пилу IP68 і надшвидку бездротову зарядку 67 Вт, і це не просто найкращий можливий планшетний смартфон Xiaomi, але, можливо, найкращий можливий планшетний смартфон.

Також чудово: Xiaomi 12 Pro

Xiaomi 12 Pro

 

Xiaomi 12 Pro є найновішим телефоном у цьому списку і має новіший/кращий SoC, ніж Xiaomi 11 Ultra, але йому доведеться задовольнитися другим місцем, оскільки телефон Ultra все ще має більш потужну систему камер завдяки цьому Periscope. зум-об’єктив і майже 1-дюймовий сенсор основної камери.

Це не означає, що камери Xiaomi 12 Pro погані — вони дійсно хороші, з основною камерою Sony IMX707 на 50 Мп з великим сенсором 1/1,28 дюйма та надшироким об’єктивом на 50 Мп. Незалежно від того, вдень чи вночі, Xiaomi 12 Pro створює зображення з чудовим HDR та яскравими кольорами. Snapdragon 8 Gen 1 у поєднанні з 8 ГБ оперативної пам’яті надає телефону багато процесорної потужності.

Новим доповненням до серії Xiaomi 12 Pro порівняно з минулорічними телефонами серії 11 є покращений запис відео з автоматичним відстеженням об’єкта та чудовою електронною стабілізацією зображення. І, як і в останніх флагманах Xiaomi, 12 Pro має одні з найкращих динаміків.

Найкращий телефон Xiaomi для більшості людей: POCO F3 / Mi 11X

POCO F3 чорного кольору

Xiaomi запустила суббренд POCO три роки тому і використала платформу для запуску телефону з майже флагманськими характеристиками за дуже привабливою ціною. POCO F3 (або Xiaomi Mi 11X, як його називають в Індії) продовжує цю стратегію. POCO F3 пропонує дисплей 120 Гц з величезною частотою дискретизації дотиків 360 Гц, Snapdragon 870 (який є оновленим Snapdragon 865+), надійний набір камер і преміум-алюмінієвий корпус. 

Отже, якщо ви дійсно не хочете витрачати гроші на найкраще з кращих, POCO F3 — це найкращий телефон Xiaomi, який варто придбати. Цей телефон швидко стає рекомендацією за замовчуванням для середнього споживача завдяки його високому співвідношенню продуктивності та ціни.

Найкращий експериментальний телефон Xiaomi: Xiaomi Mix 4

Xiaomi Mix 4

Серія Xiaomi Mix завжди називалася концептуальним пристроєм, який тестує передові ідеї, які можуть бути не зовсім готові до масового поширення. Xiaomi Mix 4 продовжує цю тенденцію, пропонуючи камеру для селфі під екраном, яка набагато краща, ніж у Galaxy Z Fold 3 від Samsung і Axon 20 5G від ZTE.

Коли не використовується, 20-мегапіксельну селфі-камеру дуже важко помітити, що надає Mix 4 справжню естетику на весь екран. Під час використання фактичний кадр у видошукачі, очевидно, скомпрометований через природу технології, але програмне забезпечення Xiaomi добре справляється з фіксацією знімка під час постобробки.

Однак це все ще не ідеально. Зрештою, селфі, зроблені Mix 4, поступаються селфі, зробленим більшістю сучасних флагманських телефонів із камерою з діркопробиванням. Через це ми не можемо рекомендувати Mix 4 любителям селфі. Але якщо ви мало використовуєте фронтальну камеру і хочете мати футуристичний дизайн на весь екран із абсолютно новою технологією, Mix 4 — чудовий варіант — якщо ви хочете імпортувати, тобто. Наразі Mix 4 офіційно продається лише в Китаї.

Найкращий складний телефон від Xiaomi: Xiaomi Mi Mix Fold

Внутрішній 8-дюймовий екран Mi Mix Fold

Mi Mix Fold — це досить вражаюча комбінація апаратної майстерності, передових технологій та розумної ціни (для складного).

Mi Mix Fold працює на Snapdragon 888 з основною камерою на 108 Мп та новим «рідким об’єктивом», який одночасно працює як телеоб’єктив і макрооб’єктив. Але, звичайно, найбільшою перевагою є і смартфон, і 8-дюймовий планшет. Якщо вам потрібен складний телефон з програмним забезпеченням Xiaomi, або якщо ви просто хочете отримати найбільш доступний великий складний телефон прямо зараз, не дивіться далі, ніж Mi Mix Fold.

На жаль, на відміну від більшості телефонів у цьому списку, Mix Fold випускається лише в Китаї, тому, якщо ви не живете в Китаї, імпортування через сторонні компанії є єдиним методом покупки.

Найкращий телефон Xiaomi середнього рівня: Redmi Note 10 Pro/Pro Max

Redmi Note 10 Pro в двох кольорах

У Європі цей телефон називається Redmi Note 10 Pro , а в Індії — Redmi Note 10 Pro Max. Як би ви його не називали, ви отримуєте високу якість за свої грошіNote 10 Pro пропонує як AMOLED-дисплей 120 Гц, так і 108-мегапіксельну камеру.

Ви також отримуєте акумулятор ємністю 5020 мАг, який вистачає на весь день, Snapdragon 732G і Gorilla Glass 5, що захищає великий 6,7-дюймовий дисплей. Ультраширока камера з роздільною здатністю 8 Мп трохи слабка, а зум-об’єктива взагалі немає, але це зрозумілі компроміси для середнього рівня.

Найкращий доступний телефон Xiaomi: POCO X3 GT

POCO X3 GT у всіх трьох кольорах на білому тлі

POCO X3 GT пропонує дисплей 120 Гц, MediaTek Helio Dimensity 1100, хорошу 64-мегапіксельну основну камеру та великий акумулятор ємністю 5000 мАг.

6-нм Dimensity 1100 всього шість місяців, і його можна вважати майже флагманським SoC — він також підтримує 5G. Незважаючи на те, що екран — це лише РК-панель, а не OLED, він все одно має частоту 120 Гц, а анімація виглядає дуже гладкою. Це ще один чудовий телефон із серії POCO X3.

Також чудово: POCO X3 Pro

POCO X3 Pro білого кольору.

Якщо вам сподобалося те, що ви бачили в POCO X3 GT, але ви не можете використовувати 5G, POCO X3 Pro може бути кращим варіантом — він трохи дешевший, а Snapdragon 860 SoC тут трохи старший, але пропонує те саме - Дисплей 120 Гц і подібне програмне забезпечення та камера.

Найкращий телефон Xiaomi початкового рівня: POCO M4 Pro

poco m4 pro

Завдяки Dimensity 810 без зум-об’єктива та пластикового корпусу POCO M4 Pro не буде помилково прийнятий за флагманський телефон, але за ціною менше 250 доларів це хороший телефон. Ви все ще отримуєте великий 6,6-дюймовий дисплей 90 Гц 1080p, основну камеру на 50 Мп, справну селфі-камеру, а також величезну батарею на 5000 мАг, яка може живити пристрій щонайменше півтора дня.

Програмне забезпечення Xiaomi також добре оптимізоване, тому ви не будете відчувати затримок додатків. А завдяки Dimensity 810 ви також отримуєте підключення 5G.

Є телефони Xiaomi, які мають ще нижчу ціну, але POCO M4 Pro є один з кращих.

Найкращий ігровий телефон від Xiaomi: Redmi K40 Gaming Edition / POCO F3 GT

Redmi K40 Gaming Edition

Redmi K40 Gaming Edition створено для мобільних геймерів, від спеціальних кнопок спускового механізму до охолодження парової камери і частоти відкликання дотику 480 Гц. Все працює на SoC Dimensity 1200 з 12 ГБ оперативної пам’яті.

Оскільки він випущений під брендом Redmi, K40 Gaming Edition також досить доступний. Проте зараз пристрій продається лише в Китаї, але незабаром має з’явитися глобальна версія. В Індії пристрій набуває форми POCO F3 GT і має вбивчу ціну.

Незалежно від того, що вам потрібно, у Xiaomi є пристрій для вас

Xiaomi виробляє телефони з шаленою швидкістю, тому, якщо ви не бачите тут нічого, що відповідає вашим потребам, просто зачекайте кілька місяців, і буде ще одна партія нових пристроїв Xiaomi. Ми будемо відстежувати всі випуски Xiaomi та оновлювати цей список щомісяця, тому часто перевіряйте.

Огляди та новини
Товар додано для порівняння
Товар додано до обраного