Redmi 10C – чудові характеристики за початковою ціною

Xiaomi анонсувала Redmi 10C, останнього представника своєї популярної серії Redmi 10, з метою зробити високоякісні продукти доступними для більшої кількості споживачів по всьому світу.

Redmi 10C забезпечує ефективну та потужну продуктивність завдяки процесору Snapdragon® 680, який побудований на ефективному 6-нм процесі. Завдяки великому 6,71-дюймовому дисплею DotDrop Redmi 10C пропонує захоплюючі розваги для всього вашого улюбленого вмісту та сумісний з Widevine L1 HD для потокової передачі ваших улюблених фільмів і шоу.

Виділяють його в своєму сегменті, Redmi 10C оснащений основною камерою з високою роздільною здатністю 50 Мп для чітких фотографій і відео, а також 2-мегапіксельним датчиком глибини, який допомагає досягти природного ефекту боке. Завдяки довговічній батареї ємністю 5000 мАг, Redmi 10C забезпечує достатньо енергії, щоб вистачило на весь день, дозволяючи більше часу грати та менше часу на зарядку. Коли вам все-таки потрібно зарядити, швидка зарядка 18 Вт допоможе вам швидко зарядитися.*

Redmi 10C буде доступний у двох варіантах: 4 ГБ + 64 ГБ і 4 ГБ + 128 ГБ. 

* Redmi 10C включає в себе зарядний пристрій на 10 Вт, зарядний пристрій на 18 Вт продається окремо.

Огляди та новини
Товар додано для порівняння
Товар додано до обраного