Купити Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 в ELEKTRON.UA
Купити Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 в ELEKTRON.UA
Купити Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 в ELEKTRON.UA
Купити Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 в ELEKTRON.UA

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

A0001012
Товар відсутній
350 ₴

Навушники TWS ( "повністю бездротові") спосіб підключення: бездротовий конструкція: Герметичні ("затички") акустичне оформлення: закриті

 

Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic S (ZBW4502GL) Black

MiTrueWirelessEarbudsBasicS_img-1

Mi True Wireless Earbuds Basic S (ZBW4502GL) Black

Це стильні бездротові навушники, що розділяють вашу пристрасть до свободи та музики. Вони створені максимально компактними, легкими та функціональними, щоб супроводжувати власника протягом усього дня. Завдяки зарядному кейсу та ефективному протоколу Bluetooth 5.0 вони забезпечать до 12 годин дивовижно чіткого та насиченого звуку. А ергономічний дизайн та просте керування додадуть комфорту у кожен ваш день.

Чим менше, тим краще

Компактні і практично невагомі Xiaomi Mi True Wireless створені, щоб улюблена музика могла супроводжувати вас всюди. Кожен вкладиш важить всього 4,1 грама і точно відповідає вигинам людського вуха, що забезпечує надійну та комфортну посадку. Тому Mi True Wireless не випадають навіть під час активного руху або пробіжки.

MiTrueWirelessEarbudsBasicS_img-2

Напрочуд чіткий звук

Конструкція навушників та спеціально розроблений драйвер діаметром 7,2 мм оптимізовані для більш точного відтворення середніх і низьких частот. Це робить їх звук глибше і могутніше, а звучання пісень більш енергійним та детальним.

MiTrueWirelessEarbudsBasicS_img-3

Стабільний зв'язок без всіляких дротів

Mi True Wireless використовують найсучасніший стандарт бездротового зв'язку Bluetooth 5.0. Він вирізняється низьким енергоспоживанням, розширеним радіусом дії та більшою стабільністю сигналу. А підтримка технології TWS забезпечує автоматичне сполучення між вкладишами для об'ємного стереозвуку у будь-якій ситуації.

MiTrueWirelessEarbudsBasicS_img-4
MiTrueWirelessEarbudsBasicS_img-5

Комфортне керування та підтримка голосових помічників

Відкрийте нові можливості контролю разом з Mi True Wireless. Багатофункціональні кнопки, розташовані на вкладишах, реагують на найменший дотик і точно виконують всі ваші інструкції. Перемикайте треки і відповідайте на вхідні дзвінки, не витрачаючи час на пошук смартфона. Або викликайте свого віртуального асистента (Siri, Google Assistant), щоб запланувати зустріч, додати пункт в список покупок, дізнатися погоду.

Відгуків немає

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння
Товар додано до обраного