Купити Xiaomi Redmi 9C 2/32GB Midnight Gray в ELEKTRON.UA

Xiaomi Redmi 9C 2/32GB Midnight Gray

A0001023
Товар відсутній
3 220 ₴

2 SIM екран: 6,53" IPS 720x1600 вбудована пам'ять: 32 ГБ оперативна пам'ять: 2 ГБ процесор: MediaTek Helio G35 + PowerVR GE8320 ОС: Android 10 акумулятор: 5000 мАч (незнімний) камера: 13 (f / 2.2) ширококутна + 2 (f / 2.4) макро + 2 (f / 2.4) глибина Мп

Супутні товари

 

Redmi 9C

6.53-дюймовий HD + екран
Камера 13 Мп з AI-алгоритмами
Батарея ємністю 5000 мАг
Процесор MediaTek Helio G35

Фото 1 Xiaomi Redmi 9C
Фото 2 Xiaomi Redmi 9C

Ще більше яскравих фото

З Redmi 9C ви можете сміливо розраховувати на ідеальний результае фотозйомки, навіть якщо вона проводилася в неідеальних умовах. Унікальна технологія обробки зображення на штучному інтелекті робить знімки більш чіткими і контрастними. Потужний основний модуль 13 Мп забезпечує отримання неперевершено яскравих і насичених знімків. Сенсор глибини дозволить отримати знімки професійної якості з розмитим фоном. Макрооб'єктив 2 Мп відобразить красу, недоступну неозброєному погляду.

Неперевершені Селфі помахом руки

Селфі - камера гарантує отримання дивовижних Селфі - знімків. Більше не потрібно тягнутися до кнопки, щоб отримати фото. Тепер ви можете робити групові знімки, просто змахнувши долонею.

Фото 3 Xiaomi Redmi 9C

калейдоскоп подій

Діліться з друзями калейдоскопом подій і вражень, створюючи яскраві соковиті відео за допомогою функції «Калейдоскоп».

Фото 4 Xiaomi Redmi 9C

Насолоджуйтесь улюбленою контентом

6,53 - дюймовий дисплей має співвідношення сторін 20: 9 і відтворює картинку в HD + якості. Збільшення площі дисплея за рахунок мінімальних рамок надає серйозну перевагу в будь-якій грі або при перегляді відео. Яскраві насичені кольори і чудова контрастність роблять зображення на екрані максимально реалістичним. Сертифікована технологія захисту зору від синього випромінювання подбає про ваших очах під час перегляду улюблених серіалів.

Фото 5 Xiaomi Redmi 9C

висока автономність

Потужна батарея ємністю 5000 мАг забезпечить більше десяти годин роботи в режимі гри і до 21 години програвання відео. Фірмова технологія оптимізації енергоспоживання гарантує, що вам не доведеться думати про підзарядку протягом дня.

Фото 6 Xiaomi Redmi 9C

Потужний сучасний процесор MediaTek

Процесор MediaTek Helio G35 забезпечує високу продуктивність і енергоефективність системи. Ви зможете легко користуватися будь-якими ресурсоємними додатками, грати в сучасні ігри, працювати з документами і редагувати фото - смартфон миттєво реагує на всі ваші команди. Фірмова технологія HyperEngine підвищує надійність з'єднання і мінімізує затримку для плавного і стабільного геймплея.

Фото 7 Xiaomi Redmi 9C

Інформація під захистом

Ви зможете розблокувати Redmi 9C, використовуючи, на ваш розсуд, сканер відбитка пальця на задній панелі або технологію розблокування особою. Доступ сторонніх до інформації надійно захищений.



Відгуків немає

смартфони

Оперативна пам'ять, ГБ
2
Вбудована пам'ять, ГБ
32
Слот розширення, microSD
+
Кількість SIM-карт
2
Процесор
MediaTek Helio G35
Кількість ядер
8
Акумуляторна батарея, mAh
5000
Діагональ дисплею, дюйми
6,53
Роздільна здатність дисплею
1600x720
Тип матриці
IPS
Основна камера, Мп
13
Фронтальна камера, Мп
5
NFC
-
Сканер відбитків
-
Товар додано для порівняння
Товар додано до обраного