Купити Xiaomi Poco X3 Pro 8/256GB Phantom Black в ELEKTRON.UA
Купити Xiaomi Poco X3 Pro 8/256GB Phantom Black в ELEKTRON.UA
Купити Xiaomi Poco X3 Pro 8/256GB Phantom Black в ELEKTRON.UA
Купити Xiaomi Poco X3 Pro 8/256GB Phantom Black в ELEKTRON.UA

Xiaomi Poco X3 Pro 8/256GB Phantom Black

A0001030
Товар відсутній
8 272 ₴

2 або 1 + карта пам'яті SIM екран: 6,67" IPS 2400х1080 вбудована пам'ять: 256 ГБ оперативна пам'ять: 8 ГБ ОС: Android 11 акумулятор: 5160 мАг (незнімна) камера: 48 (f / 1.79) + 8 (f / 2.2) + 2 (f / 2.4) + 2 (f / 2.4) Мп NFC: +

  • Продукт з лінійки x3 pro

Супутні товари

 

Саме те, що вам потрібно

Зустрічайте новий Poco X3, у якого є все, щоб забезпечити вам неймовірні відчуття від ігор та можливості для створення власного контенту. Великий 120-герцевий екран з роздільною здатністю FHD+, потужний процесор Qualcomm Snapdragon 860 і динаміки студійної якості зроблять геймінг набагато приємнішим. Збільшений акумулятор з підтримкою швидкої зарядки дозволить відчувати себе абсолютно вільно протягом усього дня, а вдосконалена камера з ІІ допоможе творчо підійти до створення фото і відео. Відкрийте для себе нові можливості з Poco X3.

Продуктивність флагманського рівня

Грайте та стрімте без найменших затримок. Процесор Qualcomm Snapdragon 860, один з найкращих за продуктивністю в 2021 році, не підведе вас в будь-якій справі. Навіть в іграх, вимогливих до графіки, і на високих налаштуваннях. Насолоджуйтесь високою швидкістю та плавним онлайн-геймплеєм кожен раз.

UFS 3.1 сховище. Швидкість на флагманському рівні

Завдяки вдосконаленій флеш-пам'яті стандарту UFS 3.1 Poco X3 Pro забезпечує максимально високу швидкість читання і запису даних. Що дозволяє завантажувати ігри та програми за одну мить.

Технологія охолодження LiquidCool 1.0 Plus

Poco X3 Pro здатний легко підтримувати максимальну продуктивність навіть під час напружених ігрових сесій. Завдяки мідній тепловій трубці D5 та багатошаровому графіту, система охолодження LiquidCool 1.0 Plus ще ефективніше розсіює тепло і знижує температуру процесора. Тому ви можете продовжувати грати на повній швидкості.

Плавний геймінг. Плавне прокручування

Екран X3 Pro просто створений для ігор. Великий, яскравий, безрамковий, він порадує не тільки високою роздільною здатністю FHD+ (2400x1080), але й топовими характеристиками. Так, завдяки високій частоті оновлення 120 Гц ви зможете насолоджуватися плавними рухами в динамічних іграх і завжди залишатися попереду конкурентів. А висока частота дискретизації сенсорного шару екрану 240 Гц зменшує затримку торкання і збільшує чуйність. Що забезпечує кращий контроль у грі, виводячи геймінг на новий рівень.

Скло Corning Gorilla Glass 6. Флагманська захист

Poco X3 Pro не тільки продуктивний смартфон, але ще і витривалий. Його екран захищений міцним склом Corning Gorilla Glass 6, яке витримує падіння з висоти до 1,6 м на тверду поверхню. Не кажучи вже про звичайні подряпини або потертості.

Хвилини на підзарядку, години на гру

Контролюйте ситуацію, а не рівень заряду. Акумулятор ємністю 5160 мАг здатний забезпечити смартфону близько 11 годин гейминга, 18 годин перегляду відео або 110 годин прослуховування музики. А завдяки швидкій 33 Вт зарядці Poco X3 Pro швидко відновлює свої сили. Всього 30 хвилин необхідно, щоб зарядити смартфон до 59%, а повністю відновити запас енергії можна за 59 хвилин.

Квадро-камера зі штучним інтелектом

Знімайте зблизька або здалеку з потужною основною камерою, що складається з чотирьох різних об'єктивів. Її головний сенсор з роздільною здатністю 48 Мп дозволяє відобразити все в найменших деталях. У той час як додаткові датчики, різні спеціальні режими зйомки та поліпшення ІІ розширюють можливості для створення класних фото. Щоб ви могли зберегти на пам'ять цікаві місця і найважливіші моменти свого життя в гідній якості. Записуйте відео одночасно на передню та задню камери, щоб створювати захоплюючі, новаторські відеоролики. Проявіть фантазію і відчуйте себе режисером з Poco X3 Pro.

Яскраве нічне життя

Від міських панорам до зоряного неба – зі спеціальними нічними режимами ви можете робити приголомшливі ширококутні знімки навіть в темряві. Або знімати селфі пізно вночі.

Об'ємний звук

Граєте ви чи слухаєте музику, подвійні динаміки забезпечать вам потужний звук студійної якості. Щоб ви змогли почути всі максимально чітко і ясно, немов перебуваєте в центрі подій.

Стильний і практичний

Poco X3 Pro отримав новий дизайн зі світловідбиваючою смугою в центрі, що м'яко переливається різними відтінками, і практично матовою текстурою з боків. Разом з модними кольорами це робить його елегантним і сучасним одночасно. А матеріал, стійкий до відбитків пальців, дозволить вашому телефону завжди виглядати акуратно.

Відгуків немає

смартфони

Оперативна пам'ять, ГБ
8
Вбудована пам'ять, ГБ
256
Слот розширення, microSD
+
Кількість SIM-карт
2
Процесор
Snapdragon 860
Кількість ядер
8
Акумуляторна батарея, mAh
5160
Діагональ дисплею, дюйми
6,67
Роздільна здатність дисплею
2400х1080
Тип матриці
IPS
Основна камера, Мп
48
Фронтальна камера, Мп
20
NFC
+
Сканер відбитків
+

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння
Товар додано до обраного